<!-- START: Articles Anywhere -->Haitsma Mulierstraat 22, Haarlem<!-- END: Articles Anywhere -->
Haitsma Mulierstraat 22, Haarlem

Voor de uitbreiding van deze woning uit 1923 mochten wij een prachtige uitbreiding ontwerpen. Anders dan uitbreidingen bij naastgelegen woningen, is deze uitbreiding compleet in stijl, passend bij de bestaande woning gemaakt. Zowel opdrachtgever als welstand waren direct na de eerste schetsen enthousiast. Met zorg aangebracht metselwerk en het gebruik van dakpannen als gevelbekleding vormen één geheel met de woning. Een frans balkon op de eerste verdieping zorgt voor een geweldig sfeertje in de slaapkamer.

<!-- START: Articles Anywhere -->Grutto 2, Castricum<!-- END: Articles Anywhere -->
Grutto 2, Castricum

In de wijk Noord-End in Castricum staat aan de Grutto een grote groep identieke patiowoningen. Wij mochten voor onze opdrachtgever een ontwerp maken om één van deze woningen een facelift te geven en aan te laten sluiten bij de hedendaagse architectuur. Het is niet bij een facelift gebleven, een complete metamorfose is het resultaat van een mooie samenwerking met de opdrachtgever.

<!-- START: Articles Anywhere -->Buerweg, Bergen 2009<!-- END: Articles Anywhere -->
Buerweg, Bergen 2009

Aan een mooi rustig straatje parallel aan de Eeuwige laan in het hart van Bergen stond een oude vervallen woning. Deze oude woning hebben wij omgetoverd tot een prachtige villa in een Engelse stijl. We hebben hier het traject van ontwerp tot en en met bouwbegeleiding geheel verzorgt.

<!-- START: Articles Anywhere -->Emmastraat, Den Helder 2011<!-- END: Articles Anywhere -->
Emmastraat, Den Helder 2011

Op de splitsing van 2 wegen hebben wij een ontwerp gemaakt voor een bijzondere dakopbouw. De dakopbouw is een heerlijke leefruimte met aan de achterzijde een dakterras.