<!-- START: Articles Anywhere -->Boschmansweg 12, Schoorl<!-- END: Articles Anywhere -->
Boschmansweg 12, Schoorl

Aan één van de mooiste straatjes in Schoorl hebben wij deze prachtige woning mogen ontwerpen. De oude woning werd gesloopt en heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdse rietgedekte woning met gestucte gevel. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever is een bijzondere woning ontstaan die voor vele van onze opdrachtgevers als inspiratie heeft gediend.

<!-- START: Articles Anywhere -->Houtwal 81, Heiloo<!-- END: Articles Anywhere -->
Houtwal 81, Heiloo

 In het nieuwbouwplan in Heiloo hebben wij deze woning ontworpen. De gestucte gevel in combinatie met het red-cedar van de schuine dakranden en de vlakke pan geven deze woning een frisse en strakke uitstraling.

<!-- START: Articles Anywhere -->Kerkedijk 7, Bergen<!-- END: Articles Anywhere -->
Kerkedijk 7, Bergen

Nabij het centrum van Bergen hebben wij deze moderne woning ontworpen. De woning is opgenomen in de fietsroute van de kunst-10daagse in Bergen.

<!-- START: Articles Anywhere -->Molenaarweg, Warmenhuizen <!-- END: Articles Anywhere -->
Molenaarweg, Warmenhuizen

Dicht bij het centrum van Warmenhuizen stond een oud woonhuis met een kolenschuur. We hebben het woonhuis gesloopt en een nieuw woonhuis voor ontworpen. De kolenschuur is bestaand gebleven hebben we aan laten sluiten bij de nieuwbouw van het woonhuis doordat we er een rieten dak op hebben gebracht en de gevels hebben gestuct.

<!-- START: Articles Anywhere -->Stationsweg 183, Hillegom <!-- END: Articles Anywhere -->
Stationsweg 183, Hillegom

De opdracht vanuit de klant luidde "wij willen graag een rode schoenendoos". Dat hebben we dus niet gedaan. We zijn we in gesprek gegaan met onze opdrachtgever om eerst het Programma van Eisen goed op papier te krijgen. De gehele, door hen zelf ontworpen, indeling werd aangepast waarna we de tijd hebben genomen voor de uitstraling en de materialisering. Een gevel van kwartsiet, gecombineerd met zwart metselwerk is het resultaat. Een balkon dat als ruggegraat door de woning, en zelfs door de 2-verdiepingen hoge woonkamer voert, is één van de "eyecatchers" van deze moderne villa.

<!-- START: Articles Anywhere -->Houtwal 69, Heiloo<!-- END: Articles Anywhere -->
Houtwal 69, Heiloo

Op nieuwbouwplan de Houtwal te Heiloo hebben wij deze prachtige woning mogen ontwerpen. Een duet van hout en steen, gescheiden door een glazen band met draarachter het trappenhuis, vormen de basis van een in nauwe samenwerking met onze klant tot stand gekomen woning. Deze woning is door de AiA (Architectuur Informatiecentrum Alkmaar) genomineerd voor de AiA Architectuurprijs als 1 van de 24 Heilooër projecten. Hierbij werd allereerst gekeken naar hoe bijzonder en opvallend deze projecten zijn in een tijdsbestek van 25 jaar. Hoe trots kan je zijn op een woning waar je niet alleen de waardering van een tevreden klant krijgt, maar ook nog genomineerd wordt voor een architectuurprijs.

<!-- START: Articles Anywhere -->Sportlaan 1b, Tuitjenhorn<!-- END: Articles Anywhere -->
Sportlaan 1b, Tuitjenhorn

Deze nieuwe woning aan de sportlaan in Tuitjenhorn, is een moderne variant op de ruimtewinnende "mansarde-kap-woning". Door de gewelfde kap ontstaat er op de eerste verdieping een minimaal ruimteverlies. Door een eigentijdse kleurstelling en het naar achteren plaatsen van de woning ten op zichte van de directe buren, vormt deze woning een subtiele aansluiting op het straatbeeld.

<!-- START: Articles Anywhere -->Heereweg 313, Schoorl<!-- END: Articles Anywhere -->
Heereweg 313, Schoorl

Aan de Heereweg 313 te Schoorl staat deze nieuwe villa met stucwerk en een rieten kap. Deze woning mochten wij ontwerpen waarbij we gebruik hebben gemaakt van stoere en natuurlijke materialen. Een zwarte plint, overgaand in wit stucwerk met hout/aluminium kozijnen vormen de gevels. Eiken houten, 30cm dikke staanders dragende de rieten kap. Vanaf de zolder heeft de opdrachtgever een prachtig uitzicht die zo ver reikt dat zelfs de noordzee te zien is.